Adam. Vara – Alcaz PDF

Rasfoieste cartea Adam. Vara – Alcaz in format PDF si vezi daca iti place. Te poti delecta gratuit cu primele capitole din Adam. Vara – Alcaz si astfel vei afla daca aceasta carte ti se potriveste sau nu. Pentru a descarca PDF-ul apasa pe butonul de mai jos.

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Iti doresti sa citesti cartea tiparita Adam. Vara – Alcaz? Cartea poate fi gasita la un pret foarte bun. Apasa pe buton si vezi cat costa:

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Citeste Descrierea Cartii Adam. Vara – Alcaz

Cea de a treia viata a durat 25 de ani, traiti in occident, cu libertate, demnitate si realizari.

Desi instalat in Franta, nu am trait viata pariziana, intrucat activitatea mea profesionala s-a desfasurat in Africa, dupa venirea familiei.

– Trebuie sa recunosc ca te-ai descurcat.

Africa pe care am cunoscut-o este cea de dincolo de Sahara – oceanul de nisip, cum i se spune –, unde am apreciat ospitalitatea, respectul traditiilor si al batranilor si dorinta tuturor de a trai epoca actuala, zisa moderna.

– Sa nu exageram.

Stiu mai bine, pentru ca tocmai asta am facut in cei peste 20 de ani petrecuti prin tarile Africii de vest.

– Cu ce rezultate?

Urmeaza, nu-ti face griji! Nici occidentul nu a evoluat de azi pe maine. Si astazi exista diferente in nivelul de dezvoltare al tarilor occidentale.

– Si dupa Africa?

Am trait – si traiesc – ultima parte a vietii, cea de a patra. Ea a inceput chiar inainte de sfarsitul celei de a treia, dar total diferita. Mi-am gasit, in sfarsit, linistea sufleteasca, dragostea si timpul. Cu ele, am colindat lumea intreaga, cea de dincolo de Europa si Africa. Si am botezat aceasta ultima viata „Toamna”, anotimpul culegerii roadelor.

– Iarasi Vivaldi!