Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta – Judith Viorst, Ray Cruz PDF

Rasfoieste cartea Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta – Judith Viorst, Ray Cruz in format PDF si vezi daca iti place. Te poti delecta gratuit cu primele capitole din Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta – Judith Viorst, Ray Cruz si astfel vei afla daca aceasta carte ti se potriveste sau nu. Pentru a descarca PDF-ul apasa pe butonul de mai jos.

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Iti doresti sa citesti cartea tiparita Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta – Judith Viorst, Ray Cruz? Cartea poate fi gasita la un pret foarte bun. Apasa pe buton si vezi cat costa:

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Citeste Descrierea Cartii Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta – Judith Viorst, Ray Cruz

Inca de dimineata, Alexandru a stiut ca-l asteapta o zi oribila. S-a trezit cu guma in par, s-a impiedicat de skateboard, si-a scapat puloverul in chiuveta… La micul dejun, fratii lui au gasit surprize in cutia lor de cereale. Nu si Alexandru. Ei, si asta n-ar fi nimic, dar lucrurile nu fac decat sa se inrautateasca. Cei din jur nu numai ca nu-l inteleg, ci il mai si invinuiesc pe nedrept. „Asa sunt unele zile“, ii spune mama, iar Alexandru se gandeste sa plece in Australia. Ilustratii de Ray Cruz @type=”_moz”> Fragment din cartea pentru copii “Alexandru si ziua lui oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta” de Judith Viorst si Ray Cruz: “Filip Martin avea doua briose in punga cu masa de pranz si Albert avea o ciocolata Hershey cu migdale si mama lui Paul i-a pus o bucata de rulada cu jeleu presarata cu fulgi mici de cocos. Ghici a cui mama a uitat sa puna desert? Era o zi oribila, teribila, deloc buna, foarte proasta. Si chiar asa a fost, pentru ca dupa ore mama ne-a dus pe toti la dentist si doctorul Dima mi-a gasit numai mie o carie. Vino saptamana viitoare si o rezolvam, a spus doctorul Dima. Saptamana viitoare plec in Australia, am spus eu.”