Fragmente de cer – Dana Oprica PDF

Rasfoieste cartea Fragmente de cer – Dana Oprica in format PDF si vezi daca iti place. Te poti delecta gratuit cu primele capitole din Fragmente de cer – Dana Oprica si astfel vei afla daca aceasta carte ti se potriveste sau nu. Pentru a descarca PDF-ul apasa pe butonul de mai jos.

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Iti doresti sa citesti cartea tiparita Fragmente de cer – Dana Oprica? Cartea poate fi gasita la un pret foarte bun. Apasa pe buton si vezi cat costa:

Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3

Citeste Descrierea Cartii Fragmente de cer – Dana Oprica

Sunt convinsa ca, in gand sau vadit, romanii, oriunde s-ar afla, recunosc matricea, cele sase acorduri pe care se impletesc capodopere. Si fie tamplar care infrumuseteaza case, fie instalator care face artificii tehnice, fie zidar care isi lasa sudoarea pentru trainicia constructiei, fie orice bucatar, ospatar, ingrijitor, ale caror nume se pierd, toti stiu ca muntele munte se zice, iarba iarba se spune, izvorul izvoraste, viata se traieste.

Romanii ramasi in tara intind maini sigure si solide celorlalti romani care, pe carari neumblate, poarta in suflete rosul din nesfarsitele livezi, galbenul incarcat al holdelor de grau si albastrul neintinat al cerului. – Dana Oprica